За нас

 

Ние се отдаваме изцяло на идеята за целесъобразно бъдеще, която води до обрат в инженерната философия – обрат залагащ на “зелени” технологии. Настъпват нови времена, времена на екологичност, ефективност, кибертехнологии. На тези три принципа са изградени и нашите планове. Планове за изграждане на инфраструктура за транспорта -зареждането и услугите за електрически транспортни средства. И нашата първа стъпка е да проектираме и произвеждаме високотехнологични зарядни станции.

Повече за нашият екип

Екипът ни е съставен от млади хора с нови и свежи идеи, които ползват концентрирания опит на доказали се във времето специалисти. Ние сме насочили усилията си върху разработването на нови модели “Умни зарядни станции”. Те ще отворят пътя на ускореното навлизане на електрическите транспортни средства – коли, автобуси, камиони и други задвижвани с електрическа енергия. Екипът ни е готов за предизвикателствата за решаване на замърсяванията, не само в локален мащаб. Вредните газове от досега използваните нефтени горива са опасно вредни за здравето на всички нас. Ние ще дадем много от себе си, за да може чрез създадената от нас платформа да предоставим по-пълна гама от услуги за електрическите транспортни средства. Този вид услуги ще промени досегашната обстановка към една по-чиста и по-приятна среда в която всички ние ще живеем.

team

Производствена база

proizv
TZEH

И още…

Ние очакваме да се присъединят към нас още инициативни млади хора, защото заедно можем да постигнем повече! Нека всички бъдем обединени в една кауза за изграждане на нов свят, който е по-зелен, по-чист и уютен.
Залагаме на зелено! Ще заложите ли и Вие?